Planerade och pågående testrundor

Med jämna mellanrum anordnar Näroteket testrundor i samarbete med olika märken och företag. Att delta i en testrunda hos Näroteket ger möjligheten att få testa ett bärdon utan att behöva köpa eller hyra. Inga förkunskaper eller feedback behövs.

En godkänd testdeltagare skall gå med i FB-gruppen Närotekets Testgrupp för att kunna få mer information om testrundan och kommunicera med övriga testare. En deltagare i en testrunda ska signera Närotekets lånevillkor samt följa de regler som sätts upp för varje testrunda. Regler kan variera beroende på om ett märke eller företag har specifika önskemål. Vanliga regler brukar vara:

– Ha ett öppet instagram-konto.

– Dela med sig av bilder och sin upplevelse av bärdonet på sociala medier såsom instagram och Facebook. Om du delar med dig i stora bärandegruppen Bärsjalar! ska inlägget märkas med sjaltestare eller seltestare enligt gruppens regler.

– I inlägg på instagram skall @naroteket samt det märke/företag som står för bärdonet taggas.

– I inlägg på instagram skall #näroteket samt specifik # användas.

– Följa de skötselregler som står i Närotekets lånevillkor.

– Skicka med spårbar frakt till nästa testare.

En-två veckor innan en testrunda startar kommer det att annonseras ut på Närotekets Facebook-sida. Det är inte säkert att alla intresserade får plats på en testrunda, och Näroteket förbehåller sig rätten att välja testdeltagare. Ansökan fylls i längst ner på sidan.

Representerar du ett märke eller företag och är intresserad utav att samarbeta? Ta kontakt med mig HÄR.

PLANERADE TESTRUNDOR

START NOVEMBER

img_4123
VÄVD SJAL. Passar större bebisar och uppåt. 100% bomull. Mjuk och stark. Ca 360 gsm.